جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده دامپزشکی - display-page

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده دامپزشکی

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود رشته دامپزشکی (مقاطع دکتری – کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته) به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با رشته دامپزشکی، قوانین آموزشی، امکانات دانشکده و دانشگاه و انجمن های علمی و تشکل ها در سالن اجتماعات دانشکده دامپزشکی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر عبدالعلی چاله چاله ضمن خوشامد گویی، قبولی دانشجویان را در رشته دامپزشکی تبریک گفت .

وی در ادامه درباره ماهیت و اهمیت رشته دامپزشکی و نقش دامپزشکان در حفظ سلامت جامعه و حیوانات، بیماری های مشترک بین انسان و دام و نیازهای کشور در زمینه دامپروری توضیحاتی را به دانشجویان ارائه داد.

رئیس دانشکده دامپزشکی ضمن تاکید بر اهمیت کار تمام افرادی که با حیوانات سر و کار دارند، تکنسین های دامپزشکی، کارشناسان علوم آزمایشگاهی و دامپزشکان را زنجیره ای مرتبط به هم دانست که بدون همکاری آنها با یکدیگر دست یابی به اهداف متعالی در زمینه سلامت جامعه و حفظ و نجات جان حیوانات امکان پذیر نخواهد بود.

دکتر چاله چاله ضمن اشاره به تاریخچه دانشکده دامپزشکی از بدو تاسیس تا کنون، اهمیت این دانشکده و فارغ التحصیلان رشته دامپزشکی را یادآور شده و خاطر نشان کرد: دانشگاه رازی یکی از مراکز آموزشی قدیمی و مطرح در سطح کشور است و به عنوان دانشگاه مادر در بین دانشگاه های غرب مطرح می باشد.

در ادامه دکتر هاشم نیا، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده مطالبی را در مورد ساختار اداری دانشکده و دانشگاه رازی به ویژه معاونت های آموزشی و دانشجویی عنوان کرد و در مورد امکانات مناسب دانشگاه رازی مانند سالن های سلف سرویس، مجموعه های ورزشی، مراکز مشاوره و درمانی و سایر امکانات رفاهی توضیحاتی را به دانشجویان ارائه داد.

وی ضمن تاکید دوباره بر اهمیت رشته دامپزشکی، آینده شغلی و بازار کار این رشته را مناسب دانست و خاطر نشان کرد: فارغ التحصیلان رشته دامپزشکی می توانند در مراکز مختلفی از جمله شرکت های تولید دارو و فرآورده های دامی، شرکت های تولید مواد غذایی، سازمان دامپزشکی، موسسه رازی، واحد های پرورش دام و آبزیان، آزمایشگاه های تخصصی و ... مشغول به کار شوند ویا به تاسیس داروخانه، کلینیک های درمانی و آزمایشگاه اقدام نمایند.همچنین فارغ التحصیلان می توانند بر حسب علاقه در بیش از 20 رشته تخصصی از جمله انگل شناسی و میکروبیولوژی، بیماری های داخلی دام بزرگ، بیماری های داخلی دام کوچک، پاتوبیولوژی، بهداشت مواد غذایی و .... ادامه تحصیل دهند.

در پایان دکتر گودرزی، مدیر گروه علوم پایه و پاتو بیولوژی در خصوص اساتید، گروه های آموزشی دانشکده، برنامه درسی و قوانین آموزشی رشته دامپزشکی مطالبی را برای دانشجویان تشریح کرد.