چاپ کتاب سیگنال های گوشت مرغ - دانشکده دامپزشکی

موضوعدامپزشکی    
نویسندگاندکتر یاسر شهبازی - دکتر نسیم شاویسی- دکتر نگین کرمی
شابک:3-093-393-600-978
ناشردانشگاه رازی
تعداد صفحات 343:
نوبت چاپاول
تاریخ انتشار 1404:

به گزارش روابط عمومی دانشکده دامپزشکی کتاب "سیگنال ها  گوشت مرغ" در زمینه دامپزشکی با ترجمه دکتر یاسر شهبازی، دکتر نسیم شاویسی و دکنر نگین کرمی  به زبان فارسی منتشر شد.

معرفی کتاب: "سیگنال‌های گوشت مرغ"

کتاب سیگنال‌های گوشت مرغ منبعی جامع و کاربردی در زمینه بهداشت، فرآوری و ارزیابی کیفی گوشت مرغ است که با هدف ارتقاء دانش تخصصی در زنجیره تولید و عرضه گوشت مرغ تهیه شده است. این اثر در ابتدا به بیان نکات کلیدی در حوزه پرورش جوجه‌های گوشتی، شامل مراحل تولید، بارگیری و انتقال به کشتارگاه می‌پردازد و عوامل مؤثر بر کیفیت خوراکی لاشه‌ها را تحلیل می‌کند.

در فصول بعد، فرآیندهای اصلی در کشتار طیور شامل بی‌حسی، خیساندن پرها، پرکنی، تخلیه امعا و احشا، سرکردن، قطعه‌بندی و بسته‌بندی به‌صورت گام‌به‌گام و آموزشی ارائه شده‌اند.

همچنین، کتاب به‌طور ویژه به بیماری‌ها و ناهنجاری‌های مهم در بازرسی لاشه‌ها پرداخته و روش‌های تشخیص، قضاوت و تصمیم‌گیری در این موارد را تشریح می‌کند. در بخشی دیگر، فرآورده‌های گوشتی حاصل از گوشت مرغ و استانداردهای مرتبط معرفی شده و در پایان نیز موضوع مهم گندزدایی و ضدعفونی کشتارگاه‌های طیور مورد بررسی قرار می‌گیرد.

این کتاب منبعی مفید برای اساتید و دانشجویان رشته دامپزشکی، مسئولین فنی و بهداشتی کشتارگاه‌های طیور، تولیدکنندگان و کلیه فعالان و ذی‌نفعان صنعت طیور محسوب می‌شود.

 

آخرین اخبار