اصول اپیدمیولوژی
|
2 |
هرهفته، شنبه ، 10:30-12:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی
|
1 |
هرهفته، سه شنبه ، 16:30-17:45
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
|
1 |
هرهفته، سه شنبه ، 10:30-12:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملیات کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
|
1 |
هرهفته، دوشنبه ، 17:45-19:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملیات کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
|
1 |
هرهفته، دوشنبه ، 16:30-17:45
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملیات کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
|
1 |
هرهفته، دوشنبه ، 14:00-15:15
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملیات کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
|
1 |
هرهفته، دوشنبه ، 15:15-16:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
کنترل میکروبی مواد غذایی
|
2 |
هرهفته، شنبه ، 14:00-16:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملی -کنترل میکروبی مواد غذایی
|
1 |
هرهفته، شنبه ، 16:00-18:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شرایط اضطراری
|
2 |
هرهفته، چهارشنبه ، 10:30-12:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
استاندارد ها و قوانین مواد غذایی
|
2 |
هرهفته، يك شنبه ، 10:30-12:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |