profile - دانشکده دامپزشکی

عضو ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮑﺪه دامپزشکی

پردیس دانشگاه  

یاسر شهبازی

یاسر شهبازی

استاد / دامپزشکی / گروه علوم پایه دامپزشکی

تحصیلات

  • دکتری: دانشگاه ارومیه، تخصص بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، 1385 ← 1389
  • دکتری: دانشگاه ارومیه، دامپزشکی، 1379 ← 1385

علایق پژوهشی

Intelligent and active packaging Food contaminants, particularly heavy metals and mycotoxins

تماس

رایانامه:
تعداد بازدید: 5958

بیوگرافی

دکتر یاسر شهبازی استاد بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی و یکی از پژوهشگران پراستناد 1 درصد برتر جهان بر اساس داده ­های پایگاه ESI در دانشگاه رازی می ­باشند. ایشان تحصیلات دکتری عمومی دامپزشکی و دکتری تخصصی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی را در دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه گذراندند. پس از اتمام دوره دکتری تخصصی از فروردین ماه سال 139۰ در گروه بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی مشغول به خدمت گردیدند. آقای دکتر شهبازی از سال 2021 تا کنون در فهرست پژوهشگران پراستناد 2 درصد برتر جهان بر اساس داده­ های پایگاه استنادی اسکوپوس و از سال 2022 تا کنون در فهرست پژوهشگران پراستناد 1 درصد برتر جهان بر اساس داده ­های پایگاه ESI قرار گرفته ­اند. همچنین، در سال 1401 به مقام پژوهشگر برگزیده کشور در گروه دامپزشکی در بیست و سومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور نائل آمدند. ایشان تاکنون دروس کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی (شیمیایی و میکروبی)، بهداشت و بازرسی گوشت، بهداشت و صنایع شیر، بیماری­ های قابل انتقال بین انسان و حیوان (زئونوزها)، صنایع مواد غذایی با منشا دامی و عفونت ­ها و مسومیت ­های غذایی را تدریس نموده است. زمینه ­های تحقیقاتی ایشان در حوزه پژوهش شامل موارد ذیل می ­باشد: بسته ­بندی هوشمند و فعال مواد غذایی فسادپذیر، تعیین آلاینده­ های شیمیایی به ویژه فلزات سنگین و باقیمانده ­های آنتی­ بیوتیکی و مایکوتوکسین ­ها در مواد غذایی.

تاریخ به‌روزرسانی: 1404/08/28

عضو ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮑﺪه ...

پردیس دانشگاه